Tim

Home / Tim
 • Đorđe Grujić
  Đorđe GrujićCEO

  Sa prvom pojavom Interneta, znao sam da će se moj fanatizam ka globalnoj mreži završiti tako što ću pre ili kasnije živeti od Interneta. U Srbiji je to naravno bilo kasnije, ali danas shvatam da ipak nikad nije kasno – jer važno je ne odustati.ic/

 • Bojana Latinović
  Bojana LatinovićCEO

  Komunikacija je osnov svega što radim, smisao mojih 24 sata. U medijima sam počela da radim 2000. godine, najpre elektronskim, a zatim i štampanim. Pored brojnih “live” izveštavanja, zanimljivim iskustvom smatram prolazak kroz BBC školu za rad u elektronskim medijima.

 • Milan Milićev
  Milan MilićevWeb dizajner

  Od početka srednje škole zainteresovao sam se za dizajn, a kasnije se i odlučio da se skoncentrišem na usavršavanje znanja u Photoshop-u, na kom i danas radim.-milicev/

 • Tijana Daruši
  Tijana DarušiCFO

  “Reci mi i ja ću zaboraviti, poduči me i ja ću se setiti, uključi me u rad i ja ću naučiti” – ova rečenica glavni je “krivac” što sam odmah po završetku srednje Ekonomske škole stupila u radni odnos.

 • Željko Petrušić
  Željko PetrušićWeb developer

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 • Dušan Manojlović
  Dušan ManojlovićGraphic Designer

  Koliko su nove tehnologije, Internet i grafički dizajn zarazni, shvatio sam još kao osnovac kada sam prvi put uzeo da grafički uređujem školske novine, a ubrzo potom i novine u srednjoj školi.

 • Aleksandra Kalai
  Aleksandra KalaiHR

  Apsolvent sam Pravnog fakulteta. Znanje sa fakulteta balansirano sa radnim iskustvom iz HR-a kojim se trenutno bavim, dalo mi je šansu da naučim nove stvari i da na najbolji mogući način razumem biznis, tehnologiju i veštine komunikacije.

 • Miloš Pešić
  Miloš PešićPR

  Novinarstvom se profesionalno bavim od 1996. godine. Sport mi je specijalnost, ali se bavim i drugim temama. Početak je vezan za beogradski “Sport”. Mentor mi je bio Aleksandar Alimpijević, “zlatno pero” sportskog novinarstva i od njega sam najviše naučio.