Tim

Home / Tim
 • Đorđe Grujić
  Đorđe GrujićCEO

  Sa prvom pojavom Interneta, znao sam da će se moj fanatizam ka globalnoj mreži završiti tako što ću pre ili kasnije živeti od Interneta. U Srbiji je to naravno bilo kasnije, ali danas shvatam da ipak nikad nije kasno – jer važno je ne odustati.ic/

 • Bojana Latinović
  Bojana LatinovićCEO

  Komunikacija je osnov svega što radim, smisao mojih 24 sata. U medijima sam počela da radim 2000. godine, najpre elektronskim, a zatim i štampanim. Pored brojnih “live” izveštavanja, zanimljivim iskustvom smatram prolazak kroz BBC školu za rad u elektronskim medijima.

 • Milan Milićev
  Milan MilićevWeb dizajner

  Od početka srednje škole zainteresovao sam se za dizajn, a kasnije se i odlučio da se skoncentrišem na usavršavanje znanja u Photoshop-u, na kom i danas radim.-milicev/

 • Tijana Daruši
  Tijana DarušiCFO

  “Reci mi i ja ću zaboraviti, poduči me i ja ću se setiti, uključi me u rad i ja ću naučiti” – ova rečenica glavni je “krivac” što sam odmah po završetku srednje Ekonomske škole stupila u radni odnos.

 • Dušan Manojlović
  Dušan ManojlovićGraphic Designer

  Koliko su nove tehnologije, Internet i grafički dizajn zarazni, shvatio sam još kao osnovac kada sam prvi put uzeo da grafički uređujem školske novine, a ubrzo potom i novine u srednjoj školi.

 • Aleksandra Kalai
  Aleksandra KalaiHR

  Apsolvent sam Pravnog fakulteta. Znanje sa fakulteta balansirano sa radnim iskustvom iz HR-a kojim se trenutno bavim, dalo mi je šansu da naučim nove stvari i da na najbolji mogući način razumem biznis, tehnologiju i veštine komunikacije.

 • Miloš Pešić
  Miloš PešićPR

  Novinarstvom se profesionalno bavim od 1996. godine. Sport mi je specijalnost, ali se bavim i drugim temama. Početak je vezan za beogradski “Sport”. Mentor mi je bio Aleksandar Alimpijević, “zlatno pero” sportskog novinarstva i od njega sam najviše naučio.