Bojana Latinović

Home / Tim / Bojana Latinović

bojana-latinovicKomunikacija je osnov svega što radim, smisao mojih 24 sata. U medijima sam počela da radim 2000. godine, najpre elektronskim, a zatim i štampanim. Pored brojnih “live” izveštavanja, zanimljivim iskustvom smatram prolazak kroz BBC školu za rad u elektronskim medijima.

Ulaskom u svet odnosa sa javnošću, širim ugao svog posmatranja na, za mene, maksimalnih 179 stepeni. Veštine PR, marketinga i medijskog posla, stekla sam u školi PRA, svetskom prvakom u oblasti odnosa s javnošću.

Reč kroz pisanje, reč kroz govor, veština izlaganja, dvosmerna komunikacija, alati su bez kojih ne počinjem posao.

Edukaciju smatram najvećom investicijom, i dan smatram vrednim ako u njemu naučim nešto što nisam znala juče. U timu volim da igram svih 90 minuta, uz coffee break sa kolegama između dva poluvremena. Ne priznajem status “belog medveda”, jer su svi jednako vredni dok se trude i doprinose ličnom i zajedničkom uspehu. Nisam ljubitelj proseka, nerada još manje.

U poslu se vodim rečenicom Dvajta Ajzenhauera – “Plan je ništa, planiranje je sve“, a poslednjih godina poštujem i onu iz Žitija Brajanovog – “Always look on the bright side of life“.

Moju količinu energije do sada je uspela da nadmaši moja petogodišnja ćerka, Ognjena.

Facebook Twitter Instagram linkedin

telefon: +38163.508.505
email: bojana.latinovic7@gmail.com