Đorđe Grujić

Home / Tim / Đorđe Grujić

Sa prvom pojavom Interneta, znao sam da će se moj fanatizam ka globalnoj mreži završiti tako što ću pre ili kasnije živeti od Interneta. U Srbiji je to naravno bilo kasnije, ali danas shvatam da ipak nikad nije kasno – jer važno je ne odustati.

Kao tinejdžera, ljubav prema muzici me je odvukla u posao DJ-a gde sam radio sa publikom, a kasnije sam svoju struku nadogradio i kroz posao radio voditelja – ponovo publika.

Više od 10 godina proveo sam u medijima obavljajući razne zadatke u svojoj profesiji. Sa prvom pojavom društvenih mreža shvatio sam da je počela komunikacijska revolucija. Kada u svakom segmentu posla koji voliš, posao obavljaš radeći sa publikom, vremenom stekneš istančano iskustvo šta publika želi i kako se sa njom pravilno i uspešno komunicira.

Najbolje PR trikove naučio sam od svetskih prvaka i završio odnose sa javnošću, nakon čega sam se u potpunosti posvetio poslovnoj primeni Interneta i novim medijima.

Danas svoje iskustvo uspešno prenosim kroz online konsalting na sve naše klijente.

Osnivač sam firme Progressive Media koja je najblaže rečeno skup pravih profesionalaca i ljudi koji vole svoj posao. Naš tim je mlad, progresivan i prepun ideja. Radni dan u našoj firmi je veseo i satkan od zanimljivih izazova, a naši klijenti… rekao bih da ni njima nije loše :).

Facebook Twitter Google+

telefon: +38163.80.71.840
email: djordje.grujic@ilovezrenjanin.com