Usluge

Home / Usluge

Online PR

Stvaramo dobar imidž vaše kompanije u online okruženju. Kreiramo strategiju odnosa sa javnošću, povećevamo prodaju. Mi znamo kako da vaši kupci pričaju o vama. Online PR je privilegija najinovativnijih.

Izrada web sajtova

Kreiramo moderno dizajnirane i optimizovane web sajtove po meri vašeg biznisa. Naši sajtovi na kreativan način reprezentuju vašu kompaniju i njene proizvode ili usluge.

SEO - optimizacija za pretraživače

Imate sajt, ali on nije posećen. Voleli bi ste kada vas traže da vas i pronađu, da iskorčite prvi – vreme je da optimizujete sajt za pretraživače.

Internet Marketing

Mi znamo kako da vaš internet biznis počne da pravi profit. Osmišljavamo i kreiramo internet kampanje koje rade posao. Unapređujemo posećenost, radimo monitoring kretanja posetilaca vašeg sajta.

Grafički dizajn

Vizuelni identitet kompanije ili biznisa predstavlja prvi kontakt u njenom predstavljanju javnosti.aVizuelni identitet kompanije ili biznisa predstavlja prvi kontakt u njenom predstavljanju javnosti.

Web konsalting

Ovo su stvari koje se često dešavaju i koje su izlečive. Za potrebe klijenata radimo monitoring sajtova, dajemo savete, radimo “kozmetičke” i programerske dorade na Vašim web sajtovima sa ciljem da unapredimo iste u pravcu koji Vam je potreban.

Izrada mobilnih aplikacija

Imati android aplikaciju u današnje vreme je ukratko dokaz da ste inovativni. Dok svakodnevno raste broj ovih uređaja u Srbiji, Vi se ponosno smešite jer je vaš web sajt, vaša usluga ili vaš biznis prisutan unutar ovog operativnog sistema i samim tim dostupan u svakom momentu velikom broju korisnika koji su instalirali vašu aplikaciju – sjajno, zar ne?

Fotografisanje

Neki momenti se dese samo jednom u životu, a mi smo tu da vam pomognemo da te momente ovekovečimo u formi fotografije. Verodostojno prenesite vizuelnu poruku kako izgleda vaš proizvod, poslovni prostor, kako je ste obeležili otvaranje lokala ili rođendan.