Fotografisanje

Home / Usluge / Fotografisanje

Progressive media pruža i usluge profesionalnog fotografisanja vašeg poslovnog prostora, proizvoda ili usluga koje želite da prezentujete. Kvalitetne fotografije će vam omogućiti da vizuelno prikažete svoju delatnost i poslovanje putem web sajta, kataloga ili društvenih mreža svojim potencijalnim klijentima.
Fotografisanje željenih proizvoda i usluga radimo profesionalnom fotografskom opremom i osvetljenjem uz postprodukcijusku obradu fotografija.

Fotografišemo u studio ili na terenu, u prethodno dogovoreno vreme, a radimo fotografisanje objekata, događaja, ljudi, proizvoda, usluga. Takođe radimo izradu panorama i kreiranje virtuelnih tura (objekat se prikazuje u rotaciji od 360 stepeni).
Imamo iskustva u fotografisanju poslovnog prostora, hrane, pića, odeće, salona za lepotu, sala za venčanje, različitih događaja i koncerata. Svakom poslu pristupamo na jedinstven način i ulažemo vreme u pripreme i osmišljavanje koncepta koji će vaše želje i naše ideje preneti u kvalitetne fotografije i tako vama pružiti neophodnu vrednost. Tu smo da vam pružimo kvalitet i profesionalnu uslugu.

Obzirom da su danas društvene mreže i online marketing jedan od najefikasnijih i najpopularnihih načina reklamiranja, izuzetno je važno da se predstavite svojim klijentima/potrošačima u najboljem svetlu, a za to je neophodan kvalitetan marketing nastup na tržištu gde je ulaganje u profesionalne fotografije od izuzetne važnosti. Vizuelni nastup može biti presudan, u zavisnosti od delatnosti kojom se bavite, za probijanje na tržištu , ali i za održavanje poverenja već postojećih potrošača. Naše višegodišnje iskustvo je dokaz da dobra fotografija može znatno uticati na vaš imidž, a sam tim i uspeh vašeg poslovanja.

Cena fotografisanja zavisi od više faktora, ali nas možete slobodno kontaktirati kako biste dobili precizniju procenu.

Pogledajte naš portfolio: