Izrada mobilnih aplikacija – Ios android

Home / Usluge / Izrada mobilnih aplikacija – Ios android

Već danas je poznato da brz tempo života onemogućava da svakodnevno budemo prisutni na internetu putem računara, ali zato u svakom momentu imamo mogućnost da internet konzumiramo iz pametnog telefona.

Ovo nas navodi na činjenicu da uspešan web biznis nije moguć bez mobilnih aplikacija za Android i ios uređaje. Aplikacije omogućavaju odlično korisničko iskustvo, korisnicima štede protok interneta i brzo ih dovode do cilja, željenog proizvoda ili neke druge informacije.

Izrada aplikacija develement

Kratko i direktno rečeno, ne možete imati ozbiljan web biznis ukoliko nemate aplikacije. Ipak ukoliko se odlučite da investirate u ovakav vid komunikacije sa potrošačima, zasigurno možete i na ovaj način iskoračiti u odnosu na vašu konkurenciju.

IZRADA IOS i ANDROID APLIKACIJA

Naša kompanija aktivno izrađuje mobilne aplikacije.

Bilo da vam je u pitanju izrada mobilnih aplikacija po vašoj specifikaciji, ili je pak potrebno razviti koncept mobilne aplikacije sa naše strane, a po vašim ciljevima i smernicama.

aplikacije za mobilni izrada

IZRADA IOS APLIKACIJA

Ios operativni sistem jedan je od najzahtevnijih. Odobravanje aplikacija od strane Apple store-a je nekada izuzetno dug i komplikovan proces. Brojne prodedure koje se moraju ispoštovati, kako u brzini aplikacije, tako i u korisničkom iskustvu po Ios standardima nekada mogu i po nekoliko meseci odužiti datum aktivacije aplikacije.

Kroz niz aplikacija na kojima smo radili u potpunosti smo ovakav proces prošli nekoliko puta, te se većina naših aplikacija odobrava u rekordnom roku.

IZRADA ANDROID APLIKACIJA

Izrada android aplikacija je takođe naša specijalnost. Nekoliko android developera koji rade na našim poslovima ovog karaktera u potpunosti mogu odgovoriti na najsložnije zahteve.

Neretko je važno da se pre izrade same mobilne aplikacije backend, odnosno baza podataka podesi i uskladi sa potrebama dovoda sadržaja u aplikaciju, što takođe zahteva stručno znanje, te se i u tom polju trudimo da u saradnji sa klijentom što pre uskladimo sve potrebne resurse sa kojih će se raditi dovod sadržaja u aplikaciju, sa osnovnim ciljem da aplikacije budu stabilne.

INSTALACIJA ANALITIKE POSEĆENOSTI

Svaku aplikaciju, ukoliko klijent to poželi nakon lansiranja pratimo, dorađjujemo u slučaju da se dogovorimo za program održavanja i ažuriranja i dovodimo praktično do najbolje moguće verzije, koja proizvodi najveći broj konverzija, kupovina, upita i svega onoga što je cilj.

Mi volimo da kažemo da je svaka aplikacija mala digitalna fabrika, koja neretko direknto ili indirektno proizvodi novac, stoga se svako loše korisničko iskustvo može završiti kobno po klijenta, sa najvećom štetom da korisnik deinstralira aplikaciju. Istraživanja pokasuju da se nakon deinstalacije skoro 95% korisnika nikada ne vrati na istu.

MARKETING ZA APLIKACIJU

Iako je proces izrade aplikacija za andorid i ios uređaje prilčno složen i kompleksan, nakon izrade aplikacija i postavljanje u google play ili app store, posao tek zapravo počinje.

U ovom segmentu značajno je da odabarete IT kompaniju koja vam može obezbediti uslugu „od njive do trpeze“ ili popuplarno rečeno „ključ u ruke“.

Dok se aplikacija „kuva“ o njoj se priča, diskutuje i analizira potencijalan marketing plan i izlaz na tržište.

Zahtevan zadatak je da vaša aplikacija dođe do velikog broja korisnika, ali uz kvalitetne online kampanje kroz različite platforme, lako možemo stići do velikog broja instalacija.

Veliko iskustvo u growthhacking konceptima, AB testiranjima kampanja i direktnim promocijama, svakom našem klijentu štedi velika sredstva za oglašavanje.

Ukratko, ako mi izrađujemo aplikacije za vas, mi ih možemo i promovisati, gde zatvarate uslugu na jednom mestu i sa jednom firmom, čime se postiže konkurentnija cena i ponuda, a sam posao teče brže i produktivnije.