Izrada web sajta

Zašto Web sajt?

Već je široko poznata činjenica da svako ko se ozbiljnije bavi odrđenom temom ima svoj web sajt, bilo da se radi o firmi, sportskom klubu, kafiću, piceriji, muzičkom bendu ili malom porodičnom biznisu. Danas ako vas nema na Internetu, kao da i ne postojite.

izrada-web-sajtova-progressive-media

Postojanje web sajta je postalo standard i odlika ozbiljnog poslovanja.

Naravno da ne treba da ima te web sajt samo zato što se to od vas očekuje. Vaše prisustvo na Internetu ima za cilj da vam unapredi poslovanje, poboljša prodaju, komunikaciju sa potrošačima i saradnicima kroz dvosmernu komunikaciju.

Prednosti web sajtova

  • Dostupnost – Vaša prezentacija je non-stop dostupna 24 sata / 7 dana u nedelji / 365 dana godišnje.
  • Cena – izrada web sajta je u većini slučajeva je neuporedivo jeftinija opcija od klasičnih načina oglašavanja (novine, televizija, radio).
  • Više informacija – Izrada web sajta omogućava predstavljanje mnogo veće količine informacija o vašoj firmi – text. slike, razne vrste funkcionalnosti (formulari, e-prodavnice, integracija sa društvenim mrežama).
  • Analiza posećenosti, merljivi rezultati – Rezultati efekata postojanja sajta se mogu u detaljima pratiti – koliko ste poseta imali na kojoj stranici, odakle su te posete došle, koliko su se zadržali, iz kojih gradova dolaze posete, pa do detalja kao što su rezolucija ekrana i operativni sistem, kao i mnogi drugi.

Izrada online kataloga

Predstavite vašu katalošku ponudu, jelovnik, knjigu na Internetu sa stranicama koje mogu da se prelistavaju i izdvojite se od većine sa ovakvim jedinstvenim pristupom.

Online katalog može da prikazuje sadržaj sa linkovanim stranicama radi brže navigacije, pretragu po ključnim rečima, kao i direktno prezimanje kataloga u PDF formatu.

Prelistajte primer jednog online kataloga.

Sve što je potrebno je da nam dostavite željeni materijal u PDF formatu.


Izrada virtualne ture

Pružite vašim posetiocima sajta da steknu utisak kao da se nalaze u vašim prostorijama sa mogućnošću da se okreću 360° u krug.

Virtualne ture progressivemedia

Virtuelni obilasci predtavljaju idealno rešenje za hotele, restorane, picerije, kafice i sve one koji žele svojim mušterijama što bilže da upoznaju sa ambijentom koji mogu da očekuju odlaskom u lokal.

Pogledajte kako virtuelni obilazak izgleda u praksi.

Web Statistics