Izrada web sajta

Home / Usluge / Izrada web sajta

Zašto Web sajt?

Vec je široko poznata cinjenica da svako ko se ozbiljnije bavi odrdenom temom ima svoj web sajt, bilo da se radi o firmi, sportskom klubu, kaficu, piceriji, muzickom bendu ili malom porodicnom biznisu. Danas ako vas nema na Internetu, kao da i ne postojite.

izrada-web-sajtova-progressive-mediaPostojanje web sajta je postalo standard i odlika ozbiljnog poslovanja.

Naravno da ne treba da ima te web sajt samo zato što se to od vas ocekuje. Vaše prisustvo na Internetu ima za cilj da vam unapredi poslovanje, poboljša prodaju, komunikaciju sa potrošacima i saradnicima kroz dvosmernu komunikaciju.

Prednosti web sajtova

Dostupnost – Vaša prezentacija je non-stop dostupna 24 sata / 7 dana u nedelji / 365 dana godišnje.
Cena – izrada web sajta je u vecini slucajeva je neuporedivo jeftinija opcija od klasicnih nacina oglašavanja (novine, televizija, radio).
Više informacija – Izrada web sajta omogucava predstavljanje mnogo vece kolicine informacija o vašoj firmi – text. slike, razne vrste funkcionalnosti (formulari, e-prodavnice, integracija sa društvenim mrežama).
Analiza posecenosti, merljivi rezultati – Rezultati efekata postojanja sajta se mogu u detaljima pratiti – koliko ste poseta imali na kojoj stranici, odakle su te posete došle, koliko su se zadržali, iz kojih gradova dolaze posete, pa do detalja kao što su rezolucija ekrana i operativni sistem, kao i mnogi drugi.

Izrada online kataloga

Predstavite vašu katalošku ponudu, jelovnik, knjigu na Internetu sa stranicama koje mogu da se prelistavaju i izdvojite se od vecine sa ovakvim jedinstvenim pristupom.

Online katalog može da prikazuje sadržaj sa linkovanim stranicama radi brže navigacije, pretragu po kljucnim recima, kao i direktno prezimanje kataloga u PDF formatu.

Sve što je potrebno je da nam dostavite željeni materijal u PDF formatu.

Izrada virtualne ture

Pružite vašim posetiocima sajta da steknu utisak kao da se nalaze u vašim prostorijama sa mogucnošcu da se okrecu 360° u krug.

virtualne-ture-progressivemedia

Virtualne ture progressivemedia

Virtuelni obilasci predtavljaju idealno rešenje za hotele, restorane, picerije, kafice i sve one koji žele svojim mušterijama što bilže da upoznaju sa ambijentom koji mogu da ocekuju odlaskom u lokal.

Pogledajte kako virtuelni obilazak izgleda u praksi ovde.