Milan Milićev

Home / Tim / Milan Milićev

milan-milicevOd početka srednje škole zainteresovao sam se za dizajn, a kasnije se i odlučio da se skoncentrišem na usavršavanje znanja u Photoshop-u, na kom i danas radim.

Na početku fakultetskih studija sam se okrenuo web dizajnu, web razvoju, a zatim i izradi web sajtova, što mi je postalo glavno zanimanje i izvor prihoda. Kasnije sam završio i Master studije na smeru Informacione tehnologije.

Jedan od mojih dugoročnih ciljeva jeste promocija Interneta u Zrenjaninu, kao i postavljanje Zrenjanina na Internet mapu Srbije. Zato sam 2011. godine bio jedan od organizatora i predavača na prvoj Internet konferenciji u Zrenjaninu 9-Links na kojoj sam držao predavanje na temu ,,QR kod – Zrenjanin kroz prozor vremena“. Sledeće godine sam takođe bio u organizaciji Internet konferencije Webiz, gde sam držao predavanje ,,Augmented Reality – The Next Big Thing“.

Progressive Media aktivno učestvuje u tome da Webiz postane tradicionalna Internet konferencija u Zrenjaninu.

U Progressive Media timu sam zadužen na poslovima izrade web sajtova, optimizacije za pretraživače, Internet marketinga, fotografije i poslovima upravljanja i razvijanja web projekata, kako naše firme, tako i web projekata naših klijenata.

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Youtube

telefon: +38163.153.61.62
email: milan@progressivemedia.rs