fbpx

Fotografija

Nema sumnje da svi vole da pogledaju dobru fotografiju. Verujemo da već znate da vaš sajt ne sme da sadrži fotografije kao one u vašim ličnim ispravama. Priznaćete, prilično nezgodno. Nešto bolja situacija je postavljanje vašeg proizvoda u lep kadar, međutim, ni to više nije dovoljno. Ako želite da „ulovite“ što više simpatija i lajkova na društvenim mrežama, potreban vam je malo bolji „mamac“. A to su fotografije koje iz najboljeg ugla prikazuju vaš brend, i intrigiraju kupca, teraju ga da traži još. To su fotografije koje predstavljaju osnovu najboljih advertising rešenja – od privlačnih sajtova, preko efektnih Facebook / Instagram reklamnih kampanja, do upečatljivih bilborda.

Usluge

Fotografisanje
enterijera

Ukoliko imate prelepu hotelsku sobu, enterijer kafea, restorana. Savršenu postavku izložbe ili salon nameštaja, neophodno je da dobrom fotografijom vaš ponos prenesete na vaš web sajt i svakako na Facebook ili Instagram profil.


Fotografisanje
proizvoda

Dobar web šop postaje savršen uz savršene fotografije proizvoda. Vaš proizvod fotografišemo sa profesionalnom opremom iz više uglova tako da svaki potencijalni kupac lako može rotiranjem istog da se odluči za kupovinu. Stvaramo efekat razgledanja online po sistemo "kao da vam je u rukama".


Fotografisanje
zaposlenih

Ponos svake kompanije su zaposleni koji čine uvek ono najvrednije što kompanija može da poseduje. Klijente uvek savetujemo da fotografišu svoj tim, da ih istaknu na kompanijskom sajtu jer će ih to činiti ponosnim. Potencijalni saradnice uvek rado posećuju ove stranice, jer ipak na kraju dana, najvažnije nam je sa kojim ljudima ćemo ostvariti dobar poslovni kontakt. Pomozite saradnicima da upoznaju deo tima i pre nego što vas pozovu.


Fotografisanje
hrane

Često u šali kažemo da naše slike hrane trebate izbegavati ukoliko držite dijetu. Hranu na internetu prodaje sjajna fotografija. Tegljenje kačkavanja na nekoj pici, kašika koja izlazi iz savršene čorbe ili slatkiš iz koga izlazi neodoljivi fil. Fotografijama hrane svaramo impulsivne kupovine.

Đorđe Mladenović

"Vaša zamisao u visokoj rezoluciji"

Fotograf

Ekspertiza

Fotografisanje događaja

Ukoliko kreirate korporativni skup, promociju, organizujete korporativnu zabavu i tražite savršene fotografije svojih gostiju, ali i naravno domaćina, tim naših fotografa će se potruditi da sve deluje još glamuroznije, bilo da se radi o spontanim fotografijama dok ćaskate sa zvanicama ili klasičnim ispoziranim ispred vašeg brendiranog foto wall-a.

Fotografisanje iz vazduha

Naša kompanija poseduje najsavremenije dronove koji fotografišu iz vazduha. Dronovi poseduju zoom u svojim kamerama tako da savršeno možemo kadrirati sve ono što vam je bitno da istaknete, a što nije moguće fotografisati klasičnim fotoaparatom.

Sinemagraf

Ukratko sinemagrafi su online trend koji fotku čini živom. Dok je jedan deo statičan, drugi deo fotografije se pokreće. Prikaz ovakve multimedije najčešće prolazi izuzetno zapaženo na društvenim mrežama jer je izuzetno lep i neobičan. 

Obrada fotografije

Nakon fotografisanja, šaljemo vam favorite koji su ispali odlično, a vi nam na kraju vraćate spisak koji pažljivo obraćujemo. Svaku fotografiju dovodimo do savršenstva.

Alati i platforme koje koristimo prilikom obrade fotografija

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019