fbpx

Optimizacija za
pretraživače (SEO)

Svi vole one koji su prvi. Prve ljubavi i prve na top listama. Ponekim prvacima i zavide. Kao na primer, prvima u kilometarskom redu pred šalterom. I, naravno, prvima na Google-u. Prvaci su oni koji su uložili puno vremena i truda. Da ustanu rano i da zauzmu mesto, na primer, ili da nađu prave reči u pravom trenutku. Više nije pitanje kako postati prvi na Google-u, jer mi znamo preko 200 parametara da zaobiđemo mesta u redu za vas koji niste ranoranioci i učinimo da se rangirate bolje. Pitanje je samo kada možete postati prvi i umete li dovoljno da čekate. Mi možda imamo prave reči, ali SEO je ipak privilegija strpljivih.

Usluge

Analiza
ključnih reči

Optimizacija sajta za pretraživače počinje od analize ključnih reči. Često se i zajedno sa klijentom iznenadimo na kako čudne načine korisnici pokušavaju da pronađu sadržaj na Internetu. Analizom šaljem spisak ključnih reči koje je neophodno pokriti kako bi sadržaj i sam sajt bio vidljiviji i ispred konkurencije.


Izrada
SEO tekstova

Pisati tekst za blog je odličan način da vam sajt bude vidljiviji, ali pisati SEO tekst za web sajt je nešto što će svakako Google pretraživač nagraditi. Tekstove izrađujemo tako što odgovaramo na najpretraživanija pitanja. 


Laka čitljivost
i kvalitet sadržaja

Korisnici sve manje imaju vremena za preobimne sadržaje na Internetu. Sa druge strane Google daje prednost sajtovima koji su relevantni, opširni i temeljni. Mi smo tu da napravimo idealan balans. Sve sadržaje činimo lako čitljivim. Formatiramo paragrafe, podsnaslove, a neretno i dizajniramo ikonice za laku vizuelno navigaciju.


Link building

Google ceni ono što napišemo sami o sebi, ali ipak želi da dobije još potvrda da smo važni u online okruženju. Stoga u saradnji sa klijentom mapiramo relevantne sajtove za našu nišu. Nakon mapiranja u saradnji sa njima izrađujemo sadržaje koje uz link ka našem sajtu pospešuju našu vrednost. Radimo strpljivo i dugoročno.

"Ako korisnici ne razumeju vaš sajt neće ni Google. Optimizujte ga za korisnike, a ne za pretraživače"

Ekspertiza

Google Pages and Google Maps SEO

Google maps lokacija je Google biznis solucija koja od nedavno dozvoljava objavljivanje postova. Mi ih koristimo za SEO obzirom da ih ovaj pretraživač favorizuje sa ciljem da se koristi u budućnosti još više.

Youtube SEO

Youtube je drugi pretraživač na svetu po broju pretraga. Ukoliko nemate tamo adekvatan content marketing i savršen SEO decscription. Izrađujemo video sadržaje za Youtube, Intervjue, recenzije proizvoda i epizodne sadržaje.

Izrada relevantnih tekstova

Izrađujemo SEO friendly tekstove za vaš kompanijski blog u dužinama od preko 1800 reči. Prilikom pisanja koristimo ključne reči koje su vama važne u kontekstu teksta.

Interno linkovanje i url struktura

Gradimo tagove na vašem sajtu, ukoliko je potrebno menjamo strukturu linkova.

Alati i platforme koje koristimo u dizajnu

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019