fbpx

Profesionalna izrada web sajtova u WordPressu

Imati web sajt više nije dovoljno! Danas je potrebno imati sajt koji se nalazi u vrhu pretrage na Google-u za ključne reči koje su vama važne. Sajt na kome se u svega par sekundi stiže do željene stranice. Sajt koji je jednako funkcionalan i jednako privlačan i na desktopu i na mobilnom telefonu. Takav sajt koji će vaši klijenti rado koristiti, jer je osmišljen prema njihovim potrebama.

Usluge

Prioritet
mobilna verzija

Mnogima zvuči čudno, ali naša kompanija prioritetno uvek radi mobilnu verziju sajta. Svedoci smo da će vaš mobilni sajt biti glavna destinacija jer prema istraživanjima 2 od ukupno 3 posete su posete sa mobilnih telefona. Uvek drag izazov pri svakom web design konceptu je intuitivna mobilna verzija na kojoj se sve generacije korisnika lako snalaze.


Vidljivost sajta

Pri samoj izradi, svaki web sajt koji izađe iz naše kuhinje u sebi sadrži osnovnu optimizaciju za Google pretraživač. Imati sajt je dobro, ali imati sajt koji Google dobro znači imati više prodaje i zarade od istog.


Dizajn sajta

Prilikom izrade sajta, predlažemo njegov izgled koji je maksimalno involviran u vaš postojeći brending, zaštitne boje. Analiziramo konkurenciju u zemlji i regionu i nudimo inovativno rešenje.


Navigacija
u 2 klika

Poštovanje vremena potencijalnih posetilaca našeg sajta je ključno za duže zadržavanje na istom. Prilikom izrade, kreiramo laku navigaciju po sistemu "lako do bilo kog dela sajta u dva klika".


Integracija sa
društvenim mrežama

Izrada web sajta kao kranje destinacije u mikro internet sesijama korisnika ogleda se i u dobroj integraciji sa društvenim mrežama u oba smera. Važno je da sajt bude brz kako bi nestrpljivi korisnici u deliću sekunde došli sa društvene mreže do sajta, kao i da korisnici koji izguglaju sajt, lako mogu da vas zaprate na mrežama i još lakše podele sadržaj koji ih osvoji na svom profilu.

Milan Milićev

"Dobar web sajt je web sajt koji prodaje"

Senior web dizajner

Ekspertiza

Izrada blog ili SEO tekstova

Svakog saradnika savetujemo da redovno piše svoj blog. Blog je jedini deo sajta koji će vaši posetioci sa istinskim uživanjem čitati ukoliko kroz pisanje istog nudite pojanjenja o vašim uslugama i proizvodima, savetima za primenu, razlikama između skupljih i jeftinijih proizvoda i usluga. Sve tekstove na sajtu optimizujemo za Google pretraživač kroz interno linkovanje i građenje ključnih reči. Izrađujemo ih u saradnji sa vama, predlažemo teme, pišemo, uz vašu autorizaciju objavljujemo.

Izrada korporativnog videa

Iako većinu sadržaja na sajtu moramo imati zbog opštih standarada i Google optimizacije, deo sajta koji je privilegija najboljih je welcome video. Profesionalnim kamerama u HD i 4K kvalitetu izrađujemo korporativan ili welcome video koji se nalazi na prvoj stranici sajta. Umesto čitanja korisnici često traže play taster kako bi vas kroz minut savršene multimedije najbolje upoznali.

Profesionalno fotografisanje

Kada postavimo arhitekturu web sajta, izradimo tekstove koji savršeno opisuju našu firmu, kompaniju, uslugu ili proizvod, neizostavni detalj je savršena fotografija. Izrađujemo fotografije proizvoda, zaposlenih, atmosfere rada u kompaniji i svega onoga što slika koja govori 1000 reči može da iskomunicira.

Arhitektura stranica

Pri izradi web sajta predlažemo najbolju arhitekturu stranica. U prvi plan stavljamo vaše proizvode i prodaju. Pomažemo vam da prepoznate sporedne stvari i lako istaknete prioritete i benefite što će rezultirati prodajom. 

Alati i platforme koje koristimo u web dizajnu

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019