fbpx

Grafički dizajn

Dizajn nije samo lepa grafika, rešenje, obeležje. Dobar dizajn radi dobar posao. I zato je krucijalan za vaš nastup u online okruženju. On je prva slika o vama sa kojom se kupci susreću i jedna velika šansa da se već na prvi pogled istaknete u odnosu na konkurenciju. Osmišljavamo ga pažljivo, u zavisnosti od priče koju priča vaš brend, ciljne grupe kojoj se obraćate i efekta koji želite da postignete.

Usluge

Izrada logotipa

Prvi utisak o kompaniji je svakako njen logotip. Kako prvi utisak ne možemo steći u percepciji potencijalnih kupaca dva puta, ne preostaje nam ništa drugo nego da imamo savršen logotip. Savršen za naš tim dizajnera pre svega znači, jednostavan, u maksimalno dve boje, sa savršenom tipografijom i simbolom. Lako primenjim na sve vrste štampanih materijala i digitalne primene. Prema vašim željama, a uz naše stručne predloge izrađujemo nekolko inicijalnih rešenja, a kasnije pobedničko dovodimo do samog savršenstva.


Izrada vizuelnog
identiteta

Veoma je važno da ozbiljan logotip prati i ozbiljan vizuelni identitet. Naša firma je veoma posvećena ovom segmentu i bavi se ozbiljnim istraživanjem u ovoj sferi, prateći najnovije trendove.


Izrada knjige
standarda

Knjiga standarda je vodič za pravilnu i doslednu upotrebu sistema vizuelnog identiteta. Smatramo da je veoma važno da svako ozbiljno preduzeće ima utvrđenu standardizaciju i primenu logotipa u kombinaciji sa vizuelnim identitetom. Uz knjigu standarda, možete menjati dizajnere, ali zaštitna boja će uvek imati istu šifru, a logotip na svakom advertising rešenju će biti postavljen baš onako kako treba. Knjiga grafičkih standarda je priručnik koji se radi jednom, a koristi tokom celog poslovanja, dok ne uradite rebrending.


Izrada štampanih materijala

Bilo da vam je potreban dizajn flajera, dizajn plakata, dizajn lifleta, dizajn kataloga za sajam ili bilo koji drugi promotivni materijal, tim naših dizajnera odgovoriće u poptunosti na svaki izazov i ponuditi inovativne pristupe u dizajnu koji su usmereni ka jednostavnosti i estetici.


Dizajn vizuala za Facebook, Instagram, web sajt

Na društvenim mrežama potrebno je nastupati efikasno i vizuelno prepoznatljivo, ali uvek jednostavno. Bilo da u pozadini kombinujemo savršenu fotografiju vašeg proizvoda ili usluge, ili video snimak visokog kvaliteta, trudimo se da svako rešenje bude multimedijalno zanimljivo i da privlači pažnju u moru objava na društvenim mrežama.


Dizajn infografika

Infografik je segment content marketinga koji zahteva dužu izradu, baratanje korisnim i vitalnim informacijama, ali kao takav je umnogim slučajevima viralan. Korisnici ga rado dele, jer se lako čita. Infografik se ne koristi za direktnu promociju našeg proizvoda ili usluge, već za razumevanje nekog dela u vašoj oblasti. Primera radi, infografik internet marketinga pojašnjava kako se danas, npr. konzumira video sadržaj online.
Sve navedene podatke ćete diskretno poptisati svojim logotipom, lepo izdizajnirati i ponuditi zajednici na konzumaciju. Indirektno dobićete na relevntnosti i kredibilitetu.

"Jednostavnost je ultimativna sofisticiranost"

Ekspertiza

Dizajn Facebook Canvas-a

Facebook Canvas su oglasi koji su brzi, interaktivni i 4x jeftiniji od klasičnih. Uspeh ovajvih oglasa zavisi od njihovog dizajna. Ovo je zapravo mini power point prezentacija i međustranica na putu od Facebook-a ili Instagrama do vašeg sajta. Vizuelno iskustvo koje utemeljuje ubeđenje da ste na pravom putu. Dizajn dobrog Facebook canvas oglasa jeste pre svega dobra priča i upravljanje strpljenjem i emocijama potencijalnih kupaca.

Izrada instagram story vizuala

Poslednji meseci pripadaju Instagram dominaciji. Korisnici koji koriste ovu društvenu mrežu najčešće listaju naše mikro video i foto priče koje mogu trajati maksimalno 15 sekundi. U moru objava korisnika, moramo savršenim, primerenim i atraktivnim dizajnom ukrasti njihovu pažnju. Bilo da ćemo to uraditi sa full screen vertikalnom fotografijom ili videom, cilj je isti, odvesti korisnika preko swipe up pokreta prstom do naše stranice.

Rebrendiranje

Ukoliko vaša firma, kompanija postoje dugo, i shvatate da je došlo vreme za redizajn, rebrending, za kompletnu ili ipak samo delimičnu modernizaciju vizuelnog izgleda vaših maloprodajnih objekata, vašeg web sajta, vaših advertising rešenja, potrudićemo se da vam ovakav izazov uz naše predloge i savete prođe lagodno, kao i da se nakon obavljenog posla osećate ponosno na svoju odluku.

Izrada modernih logotipa u vektorskom formatu

Svaki logotip koji izrađujemo, urađen je po najnovjim trendovima u ovoj oblasti. Izrađen je u vektorskom formatu i prlagođen za najširu moguću primenu.

Alati i platforme koje koristimo u dizajnu

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019