fbpx

Instagram Ads

Društvena mreža na kojoj svet izgleda kao mnogo lepše i bolje mesto. A učiniti svet boljim mestom nije nimalo lako. Kako u realnosti, tako i na Instagramu. Ali, uz vrhunsku multimediju i pažljivo odabranu estetiku, promene su moguće. Kada zajedno okupimo pratioce i razvijemo brand awareness, ostvarujemo ne samo odličnu prodaju, već i veliki uticaj. A poznato je da pravi influenseri čine svet boljim mestom – i to ne samo na Instagramu!

Usluge

Instagram strategija
i uređivačka politika

Svaki instagram profil priča neku svoju priču, ali bez strategije i uređivačke politike svaka priča počinje da gubi smisao. Upravo je smisao vaših profila ono čime se mi bavimo, a šta se tu podrazumeva? Način na koji iznosite objave u javnost, način na koji se obraćate vašoj publici i na kraju, ko je zapravo vaša publika i u kojoj meri će vas ona pratiti.

Upoznavanje publike
i kapaciteta vašeg profila

Među ljudima danas vlada velika zabluda kada je rast Instagram profila u pitanju. Česte su misli da se to dešava preko noći i da za to postoji neka prečica. Kako bi vaš instagram profil rastao u realnom vremenu, prikupljao pratioce koje zaista zanima vaš sadržaj i koji su tu zbog vas, na profilu se mora raditi konzistentno i pedantno. Često klijente savetujemo da ne misle umesto pratilaca, već da puste pratioce da pokažu šta je u njihovom ˝feedu˝ najpotrebnije, i na taj način kreirati unikatan sadržaj koji će animirati svakoga ko uđe a vaš profil.

Rast profila

Na rastu profila je potrebno raditi svakog dana, precizno kreiranom strategijom, pažljivo odabranom ciljnom grupom ljudi i prikladno kreiranim postovima u vašem ˝feed-u˝. Kada se ove tri stavke saberu, dobija se magična formula uspeha Instagram profila.


Praćenje trendova

Praćenje trendova je danas neophodna stavka prilikom vođenja svih društvenih mreža, dok na instagramu ima poseban značaj. Gotovo uvek savetujemo da se svi profili vode ˝up to date˝ sa svim svetskim trendovima kako bi u očima publike bili relevantni i dostojni njihovog praćenja.


Fotografisanje
i kreiranje video sadržaja

Kreiranje unikatnog sadržaja je nešto neizbežno. Budite originalni, moderni i što je najvažnije zanimljivi ljudima koji vas prate. Znamenita fraza ˝Panta rei˝ je idealna za prikladan opis društvenih mreža - sve teče, sve se menja. Pitanje je koliko ste spremni da prihvatite promene, a odgovor je da želite da u tome budete prvi.

"Na pitanje 'koliko ste spremni da prihvatite promene' je odgovor veoma jednostavan, budite prvi u tome. Isto je i na društvenim mrežama"

Ekspertiza

Kreativni opisi na postovima - "caption-i"

Pisanje kreativnih instagram i facebook ˝captiona˝ je prva stavka u kreiranju ozbiljne strategije za vođenje društvenih mreža. Bili dugački ili kratki, opisi foto i video materijala u sebi gotovo uvek mora da sadrži neki vid vrednosti. Kako bi vaš kontent dodatno dobio na značaju, što je veoma važno, on mora da pruži bilo kakav vid koristi vašoj publici, bez obzira da li je informacija koju pruža korisna, zanimljiva ili šaljiva.

Pažljivo birana struktura pratilaca

Pre kreiranja samog profila za biznis, moramo jasno definisati ko spada u našu ciljnu grupu prema kojoj ćemo kreirati sadržaj. Na taj način ćemo postići najveći nivo efikasnosti i uz precizan i konzistentan rad ostvarujemo najviši nivo rezultata.

Sponsored Insta Story

Jedan od glavnih trendova u instagram oglašavanju predstavlja sponsorisan ˝Insta Story˝. Direktan vid marketinga neizbežan za korisnike instagrama na kreativno iznešen način može doneti odlične rezultate. S obzirom na činjenicu da ljude nervira sve što im se nameće, mi ih moramo animirati, kako naša reklama ne bi bila samo jedna od mnogih koju će skloniti i koja će im pokvariti raspoloženje. Upravo iz tog razloga koriste se savremene, a pre svega kreativne metode kako bi naši oglasi pogodili pravo u centar.

Alati i platforme koje koristimo u Instagram kampanjama

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019