Videografija

Za sliku se kaže da govori 1000 reči, a mi pravimo video snimke koji imaju i do 120 slika u sekundi! Ako vam ni to nije dovoljno, naši kopirajteri će naći i prave reči da priča o vama i vašem brendu bude zaokružena. Ukoliko se još uvek dvoumite, reći ćemo samo da kratak video suvereno dominira multimedijom i da nema nameru da tako olako preda krunu i tron.

Usluge

Izrada
video klipova

Ukoliko želite da vodite svoj kompanijski vlog, da snimate epizode u kojima objašnjavate značaj vaših proizvoda ili usluga, ili pak da samo prikažete kroz kratak video snimak vaš proizvod iz nekoliko uglova, naš tip sa profesionalnim 4K kamerama i dronovima, uz savršenu montažu odgovoriće svakom vašem izazovu.


Izrada
korporativnog videa

Korporativni video smatra se jednim od najboljih PR alata koji savršeno bilduje imidž. Sve što ne moćete da dočarate svojim saradnicima, može kratak video u trajanju od maksimalno dva minuta. Brz, jednostavan, opširan, gde je svaki frejm na svom mestu. Od scenarija, režije, preko snimanja do same montaže i post produkcije, po sistemu ključ u ruke.


Izrada
vertikalnog videa

Vertikalni video na digitalnu scenu doneo je Snapchat, a na ovim prostorima u vrh popuparnosti izgurala ga je društvena mreža Instagram, a sada ga polako koriste i Facebook i Youtube. Mi ga snimamo namenski za potrebe ovih mreža. Izazov je reći sve u 15 sekundi i snimiti vertikalne kadrove, tako da sve stane u njih što želimo da iskomuniciramo.


Snimanje dronom

Kadrovi koje uvek rado gledamo kada nam se pojave u feed-u društveme mreže koju preferiramo su svakako kadrovi iz perspektive koja nam je uvek zanimljiva - ptičije perspektive. Lako i efikasno snimamo dronom u visokoj 4K rezoluciji sve ono što želite da istaknete.

Jovan Radović

"Video je efektivno sredstvo komunikacije koje je važno integrisati u svim aspektima marketinga"

Videograf

Ekspertiza

Video sa titlom za korisnike koji ne uključuju zvuk

Analize kretanja korisnika na internetu i konzumenata video sadržaja, na Fejsbuku i Instagramu pokazuju da gotovo 80% korisnika ne uključuju zvuk videa. Ako je cilj videa da prenese poruku ili neki konkretan sadržaj, važno je da je isti titlovan. Uz titl, ako dobijemo pažnju korisnika, isti će uključiti zvuk u nekom momentu. Ako to i ne urade, moćiće u tišini u poptunosti da prime poruku koju video šalje, bez potrebe da zvukom uznemiravaju ukućane ili kolege na poslu.

Izrada epizodnog video sadržaja

Društvene mreže zahtevaju permanento prisustvo. Vidljiv je onaj ko ovo uspeva. Na Internetu se pozitivna percepcija i dobar imidž u očima kupaca ili korisnika usluga teško stiče, ali kada se to desi, dobijaju se apsolutno lojalni kupci. Ukoliko im ponudite video epizode na svom Facebook, Instagram profilu ili Youtube kanalu, ne samo da ćete pogoditi najplodonosniji trend digitalnog marketinga, već ćete osvojiti i mnoge korisnike neposredno i bez direktne prodaje. Ako ste im vi kroz vašu epizodu pomogli da razumeju ono što prodajete, benefiti ne mogu izostati.

Explainer video

Mi ga narodski zovemo video objašnjivač. Video se izrađuje iz grafičkih sekvenci. Scenario je gotovo uvek sličan. Navodi se niz problema sa kojima se surećete, nudi se rešenje koje naravno donosi servis ili prozivod koji plasiramo. Ovaj video nam kroz okvirno 2 minuta pomaže da bez potrebe da krstarimo sajtom saznamo osnovi značaj proizvoda ili usluge, tj. po čemu je on drugačiji i zašto bi baš njega trebalo da koristimo.

Video montaža i post produkcija

Bilo da ste vi snimili savršene ili manje savršene kadrove, ili ste za isti posao unajmili naše videografe, dobra montaža i post produkcija, nivelacija boja u videu učiniće ga skockanim i moćnim alatom koji se lako upotrebljava i obavlja moćan propagandni posao. Najsvežiji trednovi u montaži, brze i dinamične tranzicije i vešt odabir kadrova čine naš rad u ovoj oblasti cenjenim.

Alati i platforme koje koristimo u video produkciji

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija

Pratite nas

Progressive media © 2018