fbpx

5 razloga zbog čega će vam mobilna aplikacija unaprediti poslovanje

Vremena su  se istinski promenila i trendovi kako u offline, tako i u online svetu veoma brzo prolaze, tako da je brza adaptacija na današnje tržište imperativ svakog biznisa koji pokrećete. Istina je da je danas prilagođavanje modernim tehnologijama i više nego potrebno, ukoliko želimo da naš biznis ostane ˝u igri˝ kada je u pitanju odnos ponude i potražnje na tržištu.

Svi ćemo se složiti da su danas iPhone i Android aplikacije jedna od ključnih stavki našeg svakodnevnog života, i da su baš te aplikacije onaj neposredni izvor svih informacija koje su nam u trenutku potrebne. Upravo iz tog razloga, mobilne aplikacije su se pokazale kao jedna od stavki ključnog značaja kada je u pitanju unapređivanje bilo kakvog oblika poslovanja, a ovo su 5 razloga koji će vas u to uveriti.

1. Mobilne aplikacije povećavaju moć brendiranja

Uzećemo u ozbir da će logo i slogan vašeg biznisa biti konstantno istaknut vašim korisnicima. Kada im je usluga ili proizvod vaše delatnosti potreban, velika je verovatnoća da će se oni setiti baš vas, upravo iz tog razloga (ukratko, stvara se brand awareness). Pored toga, moć vašeg brenda raste sa poverenjem zadovoljnih korisnika.

2. Poboljšavaju korisničko iskustvo

Omogućiti korisnicima neograničen pristup vašoj ponudi proizvoda i servisa pokupiće simpatije užurbanih potrošača. Na taj način, svaki potrošač će imati u vidu sa čime trenutno raspolažete i sa lakoćom će doći do njemu adekvatne solucije, bez preke potrebe da proverava vašeg konkurenta.

3. Idealan alat za marketing

Kao što znamo, push notifikacija je jedno od najefikasnijih oruđa u online marketingu. Uklapanjem promocija, akcija pa čak i standardnih oglasa u ovakav sistem nudi vam opciju samostalnog ili uzajamnog marketinga, čime povećavate prisutnost i stičete poverenje.

4. Okuplja potrošače na jednom mestu

Trebamo biti svesni da su današnji potrošači u konstantnom pokretu i da najviše zavise od pametnih uređaja. Izradom kvalitetne mobilne aplikacije korisnicima ćete uštedeti vreme i time ćete ostaviti utisak ¨prijateljskog˝ biznisa.

5. Povećava opcije prihoda

Mobilna aplikacija sa svojim mogućnostima može obezbediti  dodatne kanale prihoda, pored vašeg web sajta ili offline trgovine. Neki od primera svakako jesu affiliate programi sa nekim, vama srodnim biznisima, kao i loyalti i premium nalozi na vašoj aplikaciji.

Da rezimiramo…

Izradom kvalitetne iPhone i Android mobilne aplikacije, vašem biznisu će one omogućiti:

  • povećanje brand awareness-a
  • porast zadovoljnih korisnika
  • neprekidan pristup vašoj ponudi
  • stičete poverenje potrošača
  • vaš biznis postaje prijatelj korisnika
  • povećanje standardnog i dodatnog prihoda

što jeste svakako pobednička kombinacija u svakom biznisu.

 

android aplikacije, ios aplikacije, izrada mobilnih aplikacija, mobilne aplikacije

Progressive media

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2,
23000 Zrenjanin, Srbija


Progressive media © 2019